MERAKI

diamond1.JPG
 
 

over de koning(in) in ons…

“…de koningin in de vrouw belichaamt het verlangen naar ware grootte. Ze voert ons naar eigenwaarde en zelfrespect en brengt ons ertoe zelf de verantwoordelijkheid voor ons leven te nemen. Ze weet dat haar waarde niet afhankelijk is van de mening van anderen, maar stoelt op respect voor zichzelf. Ze heeft respect voor zichzelf en anderen. Ze neemt verantwoordelijkheid op voor zichzelf, haar talenten en vermogens, haar beslissingen en de ervaringen die ze opdoet. Ze is trouw aan zichzelf.”

-Linda Jarosch en Anselm Grün

En hetzelfde geldt, uiteraard, voor de koning in de man.

Verantwoordelijkheid nemen voor je talenten, vermogens en missie is wat een koning(in) doet en wat ook jij hebt te doen. En, vooral, het is wellicht wat je verlangt om te doen: op je eigen wijze expressie geven aan je talent, missie of droom. Je verlangen naar ware grootte.

Vaak kom je tussen het verlangen en de expressie hindernissen tegen : gedachten, een innerlijke en/of uiterlijke criticus, blokkades, overtuigingen, oude verhalen en patronen,… allemaal zaken die de uitvoering van je droom klein en onzichtbaar houden.

Hoe zou het zijn om jouw talent, jouw droom, jouw missie of jouw ruwe diamant zichtbaar te maken? Hoe zou het zijn om het in de wereld - in het licht -  te brengen waar je ze verder kan vormgeven tot het helemaal 'klopt' voor jou? Zo dat het kan schitteren?

Als je ‘weet’ dat het voor jou tijd is om een stap te zetten, een stap naar meer authentieke zichtbaarheid, een stap naar het werkelijk leven van jouw droom én je wil hierin een klankbord, dan begeleid ik je graag mee tijdens dit proces.

Hoe? Er zijn 3 mogelijkheden: een groepstraject. individueel traject ‘basic’ of ‘deep dive’.

Knipsel_flow 4.JPG

INDIVIDUEEL TRAJECT ‘BASIC’

Je kan kiezen voor een traject van 4u of 8u individuele coaching

Voor beide trajecten kan je gebruik maken van VDAB loopbaancheques.


GROEPSTRAJECT

Een traject die je naar je eigen kracht en creatief potentieel brengt: een weg naar authentiek leiderschap.

In het najaar start er een traject op: klik op ‘lees meer’ voor verdere info.

inkt.jpg

inkt2.jpg

GROEPSTRAJECT VOOR ORGANISATIES

Wil je de leden van je community/organisatie empoweren naar authentiek leiderschap? Geloof je in de kracht en meerwaarde van een intern gemotiveerd team? Kan jij je voorstellen wat er mogelijk wordt als medewerkers bewust volop in hun talent, droom en potentieel gaan staan?

Binnenkort meer info


Heb je een vraag? Wil je een traject opstarten? Gebruik hiervoor onderstaand formulier.

Naam *
Naam

MERAKI

“TO PUT YOUR SOUL INTO SOMETHING.

TO DO SOMETHING WITH PASSION &

ABSOLUTE DEVOTION.”