Meraki groepstraject:

‘step into your brilliance’

 
diamond1.JPG
 
 
 

“EXPRESS WHAT YOU TRULY LOVE

IN YOUR AUTHENTIC WAY”

WAT?

Een traject die je naar je eigen kracht en creatief potentieel brengt: een weg naar authentiek leiderschap. Handvaten die je de moed geven om volop in je droom en missie te staan en van daaruit te stralen.

Ken jij het verlangen naar ware grootte? Het verlangen om met passie, bezieling en overgave datgene wat voor jou belangrijk is in de wereld vorm te geven? Voel jij diep vanbinnen dat je iets hebt te delen met de wereld? Een talent, een droom, een gave,… die je tot expressie wil brengen en dus zichtbaar wil maken? Wellicht wel, anders was je niet tot hier komen lezen.

Merk je tegelijk dat je jouw droom/verlangen/talent telkens weer wegduwt? Ken je die stemmetjes die je droom zodanig relativeren dat er bijna niets meer van overeind blijft? Merk je weerstand, beperkende overtuigingen, perfectionisme, afhankelijkheid,… op? Lijkt het alsof je op de één of andere manier een “oud” verhaal of patroon blijft herhalen? Zo dat de uitvoering -of het gevoel van vreugde in het uitvoeren- van je verlangen niet wordt gerealiseerd? Probeert er ‘iets’ in jou je klein te houden?

Wil je graag in kleine groep oefenen in het omgaan met twijfel en kritische gedachten? Wil je het contact met je innerlijke leider en je wijsheid versterken? Wil je de moed in jezelf vinden om effectieve stappen te zetten? Wil je concrete, heldere én helpende handvaten aangereikt krijgen die je op jouw manier kan gebruiken?

Dan is dit traject wellicht iets voor jou.

Het traject is een integratie van verschillende trainingen die ik de voorbije jaren gaf en mijn ervaring in het coachen van mensen naar hun eigen kracht en creatief potentieel. De rode draad zijn tools vanuit het ‘Playing Big’ programma van Tara Mohr. Als gecertificieerd trainer van het programma heb ik deze waardevolle tools leren integreren in mijn eigen werk.

Wat ga je allemaal leren? Volgende thema’s komen o.m. aan bod:

 • Wat is precies je droom/verlangen? Wat is eigen is aan je droom/verlangen? Wat maakt het zo belangrijk?

 • Welk deel in jou verhindert je om er voor te gaan? Hoe klinkt jouw innerlijke criticus? Hoe kan je hier concreet mee omgaan?

 • Contact maken met je innerlijke leider/wijsheid/hogere zelf/intuïtie of hoe je het graag noemt. Dit deel in jou meer en meer laten spreken waardoor je meer moed en vertrouwen ervaart om je missie/verlangen concreet uit te dragen.

 • Welke invloed hebben lof en kritiek op jou? Hoe heb je bevestiging van buitenaf (nog) nodig? Wat doe je als je kritiek over je heen krijgt? Hoe kan je je hier meer en meer van losmaken?

 • Omgaan met angst: wat als angst je in een moment overrompelt? Wat kan je doen om angst om te buigen?

 • De strategieën van je saboteur herkennen zodat je ze kan veranderen en durft te springen.

 • Krachtig i.p.v. pleasend communiceren: hoe vraag je helder, krachtig en vanuit verbinding wat je wilt?

 • Mildheid en zelfzorg onderweg in je proces.

Het doel van dit traject is:

 • om meer vrijheid te voelen in het beleven én uitvoeren van je droom of verlangen. Je vrijer voelen van zelftwijfel, kleinmakende gedachten en uitstelgedrag.

 • Je rustiger, meer vastberaden en energieker voelen terwijl je volgende stappen zet.

 • Mildheid, moed en vreugde ervaren terwijl je leeft en werkt vanuit je ware grootte.

 • Effectief één of meerdere authentieke stap(pen) zetten in het uitvoeren van je droom/verlangen. Durven springen.

 • Dat je je herinnert wie je écht bent en waarom je hier bent. Je herinner je waarde.

 • Je durft je potentieel zonder excuses laten schijnen en steekt hiermee ook anderen hun vuur (opnieuw) aan.

Tussen de sessies door krijg je oefeningen en inspiratie mee om het geleerde en ervaringen in je dagdagelijkse leven te helpen integreren. Je krijgt telkens een week voor de sessie enkele vragen ter voorbereiding zodat we tijdens de sessies zelf in de diepte kunnen werken. Daarnaast zijn er tussendoor videocalls (via Zoom) waarin je kan delen over je proces: wat gaat goed? Wat loopt moeilijker?

WANNEER?

9 woensdagvoormiddagen telkens van 9.30 t.e.m. 11.30: 13/11/19 - 27/11/19 - 11/12/19 - 8/1/20 - 22/1/20 - 12/2/20 - 4/3/20 - 18/3/20 én 17/6/20 (reünie)

5 tal videocalls van 1,5u: tijdstippen worden met de groep afgesproken.

WAAR?

Koning Albert I plein, 9820 Bottelare (Merelbeke)

INVESTERING?

€920 excl btw voor het hele traject: inclusief begeleiding, handouts, tussentijdse oefeningen, videocalls, emailopvolging, thee/water/fruitsap en gezonde knabbels tijdens de workshops.

Je kan voor dit traject gebruik maken van de KMO portefeuille. Ik organiseer dit traject in samenwerking met Be The Wellbeing.

Inschrijven doe je door het bedrag over te schrijven op volgende rekeningnummer: BE71 0017 9864 8869 met vermelding “meraki groep’.

Heb je een vraag? Wil je je graag inschrijven? Gebruik dan onderstaand formulier.

Naam *
Naam