1 OP 1 COUNSELING & COACHING

 
Photo Lotte Alissa

Photo Lotte Alissa

 
 
 

Behoefte aan tijdelijke begeleiding? EEn klankbord? een Mentor? een ‘Compagnion de route’?

Als je op zoek bent naar:

 • positieve begeleiding die resoneert met jouw vibe,

 • coaching die creatief voelt,

 • inzicht en ervaring die je in-spireert,

 • onderteunende handvaten om je doel te bereiken,

 • een zacht-krachtige spiegel die je dieper bij jezelf brengt

dan ben je hier op de juiste plaats.

CONCREET

Je bent al even bezig als ondernemer en je merkt dat je nog vastloopt op een aantal zaken zoals:

 • duurzaamheid: hoe zorg je ervoor dat je niet opbrandt? Hoe stel je gezonde grenzen? Duurzaam ondernemen =efficiënter ondernemen.

 • profilering en selfmarketing: wat is mijn uniek verhaal?

 • doelgroep scherp krijgen; wie is mijn ideale klant?

 • je mindset is bepalend binnen het ondernemerschap: hoe verander je mindset zodat je meer het gevoel van moeiteloos ervaart i.p.v. 'ploeteren'?

 • zichtbaarheid ( 'mezelf tonen is moeilijk')

 • ondernemen is grotendeels een "inside job": zelfvertrouwen, zelfwaardering en zelfkennis zijn essentieel.

 • de volgende stap: wat belemmert mij om "next level" te gaan?

 • ...

Of je bent bezig je zaak opnieuw richting te geven en je wil graag een klankbord.

Of je wil graag een aantal zaken evalueren omdat je merkt dat de zin en motivatie vermindert. Je wil je opnieuw met enthousiasme kunnen focussen en zicht krijgen waarnaar je verder koers wil varen met je onderneming.

“Ik kwam bij Ilse terecht omdat ik meteen toen ik haar de eerste keer ontmoette, voelde dat ze begreep waar ik op vastliep. Met haar warme aanpak, nuchtere vragen en heel sterk ontwikkelde intuïtie was ze inderdaad de meest geschikte persoon om me het laatste duwtje te geven om mijn volle potentieel te ervaren. Sinds de gesprekken met Ilse vertrouw ik nog meer op mijn intuïtie, valt alles op zijn plaats en voel ik mijn enorme kracht stromen. De kracht om te doen en te zijn iedere keer op de juiste moment.”

Sjoeke Knockaert. Loopbaancoach, bedrijscoach, docent persoonlijke ontwikkeling en vrouwencoach.

“Ilse is een krachtige facilitator in essentiële persoonlijke processen zoals zelfontwikkeling. Tijdens de coaching gebeurt dit op een ongedwongen, creatieve en diepgaande manier. Met de nodige toeweiding en een vleugje humor weet Ilse de juiste thema’s aan het licht te brengen en blokkades te spiegelen wanneer nodig. Ze reikt de juiste handvaten aan en creërt een veilige omgeving waar je tot jezelf kunt komen. Het resultaat is een natuurlijk/spontaan ontwikkelingsproces waarbij je als cliënt leert te vertrouwen op je eigen krachten en kunnen. Niets is beter dan een authentieke ‘IK die weet wat hij wilt omdat hij het waard is.”

-Brecht De Smet Co-founder Genderspectrum777 Gent.

“Ik kwam bij Ilse terecht op een moment dat ik klaar was om mijn onderneming naar een volgend niveau van succes te tillen en te kijken wat er nog nodig was om dit te manifesteren. Wat ik vooral geleerd heb is om nog meer in mijn eigen waarheid te gaan staan en hierin te geloven, ongeacht wat anderen zeggen of doen.

Daarnaast heb ik me verder geopend voor het financiële aspect van anderen helpen, en de combinatie hiervan met bezield ondernemerschap.  Ik vond het ook heel helpend om datgene wat me nog tegenhoudt, heel zichtbaar en concreet te maken, zodat ik er zelf gericht mee aan de slag kan.”

-Steffi Pieters, In Essence