Ilse Makelberge-4.jpg
 
 

INSPIRATOR  VERNIEUWER levensgenieter vroedvrouw KUNSTENAAR

Ik ben Ilse, onderneemster en bezielster van de projecten Arbol en Meraki. Ik zie mezelf als een vroedvrouw van dromen en verlangens: ik help je te vertrouwen op je eigen kracht en creatief potentieel om datgene wat essentieel is voor jou in de wereld neer te zetten. En dit op de manier die voor jou het meeste klopt.

Ik geloof dat iedereen een bijdrage heeft te leveren in zijn/haar leven; een missie die richting en vervulling geeft. Jou aanmoedigen in het ontdekken van die missie, tevreden zijn met je beslissingen, je inspireren naar de meest creatieve en authentieke expressie hiervan, zie ik als mijn missie.

Ik geloof in een toekomst waar vrouwelijke én mannelijke kwaliteiten elkaar aanvullen en versterken: binnen én buiten, intuïtie én logica, voeden én produceren, inhoud én vorm, zijn én doen.

Verder hou ik van dansen, schilderen met mijn handen, stilte, lachen, languit in het gras liggen met mijn kinderen, verhalen, vuur, kunst en zout zeewater op mijn huid.

Wie meer wil weten over mijn opleidingen en trainingen kan dit hier lezen.


Zin in cocreatie? Heb je een vraag rond een training of coaching? Wil je een traject op maat? Neem contact op via onderstaand formulier

Naam *
Naam