Meraki

Individuele (ondernemers )coaching

Knipsel_flow 4.JPG
 
 

Traject van 4 uren

Je kijkt naar wat precies jouw (nieuwe) missie en bijhorende kerntalenten/kwaliteiten zijn en geef je deze een plaats in je onderneming/werk. Na het traject ken je je (nieuwe) missie en kan je verdere stappen zetten op weg naar de vervulling van je droom/project/idee. Wanneer je je missie helder hebt, valt alle mentale ‘rommel’ weg.

 

Traject van 8 uren

Je gaat nog een stap verder en kijk je hoe je dit wil vormgeven. Wat zijn mogelijkheden en wat past jou het best? Op welke manier kan jij je missie en talenten inzetten zodat ze tot hun volle potentieel ontwikkelen? Je gaat je ‘diamant’ verder vormgeven zodat ze kan schitteren. Wat is je volgende stap?


“Na een gesprek met Ilse kom ik altijd een stukje ‘groter’, gegroeid buiten. Dit in meerdere opzichten. Enerzijds met een beter gevoel over mezelf en mijn kwaliteiten. Anderzijds met meer inzichten in mijn patronen, belemmeringen en overtuigingen. Waardoor ik volgende stapjes kan zetten, dichter bij mezelf en waar ik naartoe wil. Wat ik in Ilse zo waardeer is haar zachte kracht en diepgang waarmee ze alles aanpakt. Samen met een dosis luchtigheid, creativiteit en relativering,wat wonderen doet voor mijn innerlijke criticus.”

-Inge D’Hooge

"Als startende ondernemer was Ilse de ideale coach aan de zijlijn. Dankzij haar uitgebreide bagage kon ze telkens de vinger leggen op wat ik nodig had om een volgende stap te zetten. Via verschillende creatieve technieken werden bepaalde weerstanden benoemd en aangesproken zodat ze minder bedreigend werden en ik verder kon op een manier die bij mij paste. Ilse luistert en kijkt écht naar wie je bent en koppelt haar observaties op een warme manier terug zodat je jezelf en je innerlijke kracht beter leert kennen." 

- Evelien Bauduin (www.ikbenindetuin.be)

"De coaching bij Ilse is een echte aanrader! Ze is  gepassioneerd, deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Je krijgt veel gerichte aandacht en een spiegel voor je.  De sessies zijn intens want er wordt diep gegraven om tot betekenisvolle antwoorden te komen: waarom zijn bepaalde keuzes gemaakt geweest EN welke keuzes zullen tot verandering leiden. Voor mij was het bevrijdend en ik heb veel zin om iets nieuws op te starten!"

  -Fatia Laalilis

“Ilse is een krachtige facilitator in essentiële persoonlijke processen zoals zelfontwikkeling. Tijdens de coaching gebeurt dit op een ongedwongen, creatieve en diepgaande manier. Met de nodige toeweiding en een vleugje humor weet Ilse de juiste thema’s aan het licht te brengen en blokkades te spiegelen wanneer nodig. Ze reikt de juiste handvaten aan en creërt een veilige omgeving waar je tot jezelf kunt komen. Het resultaat is een natuurlijk/spontaan ontwikkelingsproces waarbij je als cliënt leert te vertrouwen op je eigen krachten en kunnen. Niets is beter dan een authentieke ‘IK die weet wat hij wilt omdat hij het waard is.”

-Brecht De Smet

“Ik kwam bij Ilse terecht omdat ik meteen toen ik haar de eerste keer ontmoette, voelde dat ze begreep waar ik op vastliep. Met haar warme aanpak, nuchtere vragen en heel sterk ontwikkelde intuïtie was ze inderdaad de meest geschikte persoon om me het laatste duwtje te geven om mijn volle potentieel te ervaren. Sinds de gesprekken met Ilse vertrouw ik nog meer op mijn intuïtie, valt alles op zijn plaats en voel ik mijn enorme kracht stromen. De kracht om te doen en te zijn iedere keer op de juiste moment.”

-Sjoeke Knockaert

Je kan gebruik maken van Loopbaancheques van de VDAB. Je betaalt dan €40 voor 4u coaching of €80 voor 8u coaching.

 
Knipsel_loopbaancheques_vdab.PNG
 

Indien geen recht hebt op loopbaancheques dan investeer je €400 excl.btw voor het traject van 4u/ €800 voor het traject van 8u. Tussen de sessies door is er opvolging via mail en na elke sessie krijg je oefeningen mee.